دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کارگاه آشنایی با شبکه های عصبی بیولوژیک توسط گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه، کارگاهی با عنوان آشنایی با شبکه های عصبی بیولوژیک، به مدت ۸ ساعت در ۳ بخش توسط مهندس حقیری و با همکاری دکترنادری و دکتر زاهدی اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق، در دانشکده انرژی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی دانشجویان با نحوه تعامل عصبی بدن انسان با محیط و مدلسازی الکتریکی شبکه عصبی بیولوژیک وهمچنین شناخت فرآیند مدلسازی، نحوه پیاده سازی دیجیتال و آنالوگ این مدل ها توسط FPGA  ، برگزار گردید.

گفتنی است، امروزه مدلسازی مغز انسان به موضوع بسیار مهمی در جوامع علمی تبدیل شده و دانشگاه های معتبر دنیا بر روی این موضوع تحقیقات گسترده ای انجام می دهند. به همین خاطر این موضوع از اهمیت خاصی در دنیای علم الکترونیک و مخابرات برخوردار است و تداوم چنین کارگاه های متناسب با علم و تکنولوزی نوین، قطعا به ترقی و پیشرفت دانشگاه ها کمک خواهد کرد.

*****************************************