دانشگاه صنعتی کرمانشاهبازدید دانشجویان گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه از مرکز دیسپاچینگ منطقه ای غرب کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روزهای شنبه و یکشنبه ۱۱ و ۱۹ آذرماه ۱۳۹۶، دانشجویان مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دو گروه ۳۰ نفره از مرکز دیسپاچینگ منطقه ای غرب کشور واقع در شرکت برق منطقه ای استان کرمانشاه بازدید به عمل آوردند.

بنابراین گزارش، در این بازدید بخشهای مختلف مرکز دیسپاچینگ توزیع و فوق توزیع و همچنین مرکز کنترل شبکه و اتاق SCADA مورد بازدید و بررسی دانشجویان قرار گرفت.

گفتنی است، سرپرستی این گروه را دکتر مهدی احمدی از اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه برعهده داشتند.

************************************