دانشگاه صنعتی کرمانشاهبازدید دانشجویان گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه از نیروگاه حرارتی بیستون » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ بهمن ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز شنبه مورخ ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۶ یک گروه ۷۰ نفری از دانشجویان گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه یک دوره بازدید از نیروگاه حرارتی بیستون انجام دادند.

بنابراین گزارش، در این بازدید از قسمت های مختلف نیروگاه مانند توربین ها، ژنراتور، بویلر و کندانسور نیروگاه بازدید شد و همچنین سیستمهای کنترل فرکانس و ولتاژ نیروگاه نیز مورد آنالیز و بازدید دانشجویان قرار گرفت .

گفتنی است، این بازدید به سرپرستی دکتر رضا همتی عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق و مهندس حقیری کارشناس گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه انجام شد.

********************************