دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری همایش تبیین نقش جنبش‌های دانشجویی اسلامی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

برگزاری همایش تبیین نقش جنبش‌های دانشجویی اسلامی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۲۲آذر ماه ۱۳۹۶، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه همایشی با عنوان تبیین نقش جنبش‌های دانشجویی اسلامی با سخنرانی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه و با حضور ریاست، اعضای هیأت رییسه، جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه در محل سالن دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در این نشست یک روزه، دکتر ابیانه ضمن تبیین نقش وجایگاه جنبش های دانشجویی در زمان قبل وبعد ازانقلاب اسلامی در ایران و در کشورهای اروپایی، به بیان نقش جنبش های دانشجویی امروز در مطالبه گری  از مسئولین و تلاش دانشجویان برای رسیدن به اهداف بلند کشور پرداخت.

در ادامه ایشان تصریح کرد، که کشورهای پیشرفته ای چون کره جنوبی و … به واسطه خودباوری و اتکا به نیروی داخلی و تلاش مجدانه توانستند به  این جایگاه برسند و دولت هایی که خود را وابسته به بیرون می دانند نه تنها پیشرفتی نخواهند داشت بلکه خسارت های جبران ناپذیری را تجربه خواهند کرد.

درآخر دکتر ابیانه تاکید کرد: که اتکا به نیروهای داخلی می تواند در جریان‌های اقتصادی بسیار مشکل گشا باشد و جنبش‌های دانشجویی نقش موثری در این زمینه دارند.

گفتنی است، پایان همایش با پرسش و پاسخ دانشجویان و آقای دکتر ابیانه همراه بود.

*****************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30