دانشگاه صنعتی کرمانشاهانعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک علمی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و شرکت پالایش گاز ایلام » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور توسعه پژوهش های کاربردی، استفاده بهینه از امکانات، استعدادها و ظرفیت ها، رفع نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی، مشارکت موثر اساتید و پژوهشگران دانشگاهی و صنعتی و به طور کلی گسترش همکاری های بین صنعت و دانشگاه، این تفاهم نامه همکاری فی مابین شرکت پالایش گاز ایلام به نمایندگی آقای شهریار داری پور مدیر عامل و دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نمایندگی آقای علی اکبر اختری رییس دانشگاه منعقد گردید.

بنا براین گزارش، این تفاهم نامه در جهت تدوین راهکارهای اجرایی بهینه مربوط به شناسایی و تعریف و اولویت بندی پروژه های نشات گرفته از نیازها و یا مرتبط با اهداف استراتژیک میان مدت و بلند مدت شرکت، کمیته های تخصصی متناظر با عضویت اعضای هیأت علمی دانشگاه تشکیل شده و همکاری در قالب انجام پروژه های تحقیقاتی، ایجاد بانک های اطلاعاتی از محققین فعال دانشگاهی، برگزاری همایش های علمی – تحقیقاتی، استفاده متقابل از کتابخانه ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مرتبط، انجام پروژه های کوتاه مدت، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و فراهم نمودن ظرفیت کافی و شرایط مناسب برای دوره های کارآموزی دانشجویان می باشد.

******************************