دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز دانشجو » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

پیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اختری، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه علمی و فرهیخته دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بدون شک، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.

۱۶ آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

اینجانب ۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و توفیقات روزافزون شما دانشجویان عزیز را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه درعرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه

علی اکبر اختری