دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور دکتر صادق خرازی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۹۶، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با سخنرانی دکتر صادق خرازی به همت انجمن اسلامی و با حضور ریاست و جمعی از اعضای هیأت علمی ودانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سالن دانشکده فناوری اطلاعات  برگزار گردید.

بنابر این گزارش، در ابتدای مراسم، دکترصادق خرازی ضمن گرامیداشت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و روز دانشجو و همچنین عرض تسلیت و همدردی به مناسبت زلزله اخیر کرمانشاه، بیان کرد، این روزهای تلخ و سختی که بر مردم همیشه قهرمان کرمانشاه می‌گذرد را پیوند می‌زنیم با میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امیدواریم این آخرین سختی باشد که بر شما مردم عزیز وارد می‌شود.

ایشان در ادامه اظهار نمود؛ ۱۶آذر یادآور یکی از روزهای خونین جنبش دانشجویی در تاریخ کشور ایران است. جنبش دانشجویی در روز ۱۶ آذرماه ۱۳۳۲ هزینه سنگینی برای ایستادگی خود پرداخت کرد. جنبش مردمی جوانان دیروز و پیران امروز برای نفی استبداد و رفع استعمار بود؛ عدالت خواهی و مبارزه با نگاه استکبارستیزی، آرمان و ویژگی جنبش های دانشجویی برای ایجاد تحولات بزرگ در جامعه است. نمی‌توان جنبش اجتماعی را در جامعه مشاهده کرد و نقشی از دانشجویان را در آن ندید.

گفتنی است، این نشست با پرسش و پاسخ دانشجویان بادکترخرازی به پایان رسید.

*********************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 47