دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه مورخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۹۶، به همت شورای صنفی رفاهی، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و مسئولین دانشگاه با حضور ریاست، معاون آموزشی پژوهشی و مدیرآموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در سالن دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت میلاد رسول اکرم (ص)و امام جعفر صادق (ع) و روز دانشجو اظهار کرد: هدف اصلی مسئولین دانشگاه تلاش در جهت ارتقای اهداف عالیه دانشگاه و بالطبع افزایش امکانات و تجهیزات علمی، پژوهشی و رفاهی برای دانشجویان است.

وی، با بیان اینکه دغدغه مسئولین دانشگاه حل مسائل و مشکلات دانشجویان است، عنوان کرد: امید است؛ با برگزاری چنین جلساتی مشکلات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشجویان رفع شود تا دانشجویان با انگیزه بالایی در راستای ارتقای علمی گام بردارند.

در ادامه جلسه، دانشجویان به طرح سؤالات، انتقادات و پیشنهادهای خود در زمینه‌های آموزشی، عمرانی، مالی، فرهنگی و خوابگاه‌ها پرداختند.

در پایان ریاست، معاون آموزشی پژوهشی و مدیرآموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به تمامی سؤالات، انتقادات و پیشنهادهای دانشجویان پاسخ دادند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 21 22 23 24 25