دانشگاه صنعتی کرمانشاهبازدید مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ازدانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

بازدید مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ازدانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۸ آذر ماه ۱۳۹۶ دکتر محمد عثمان حسین بر، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری‌ به همراه دکترعلی سلیمی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی با حضور دکتر علی نادری‌،رییس دفتر ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن برگزاری نشستی در اتاق ریاست ازساختمان دانشگاه بازدید بعمل آوردند.

در این نشست دکتر علی نادری، رییس دفتر ریاست دانشگاه، به بیان پتانسیل‌های ویژه دانشگاه در ارتباط با کمک رسانی و مدیریت بحران استان و ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاه با استفاده از نیروی جوان دارای دانش بالا ومتعهد پرداخت وهمچنین در خصوص لزوم تخصیص اعتبارات بیشتر جهت توسعه دانشگاه صنعتی کرمانشاه توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه ایشان مشکل عمده دانشگاه صنعتی کرمانشاه را تأمین خوابگاه برای دانشجویان ذکر کرد و بر لزوم توجه وزارت و اختصاص اعتبار به این حوزه تأکید نمود.

در پایان نشست دکتر محمد عثمان حسین بر، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد، در اسرع وقت دغدغه ها و نکته نظرهای دانشگاه را در قالب گزارشی به وزیر وزارت منعکس خواهد کرد.

*********************************