دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مسابقه تیر اندازی با سلاح بادی به مناسبت هفته بسیج » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری مسابقه تیر اندازی با سلاح بادی به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۸ آذرماه ۱۳۹۶ همزمان با هفته بسیج یک دوره مسابقه تیراندازی با سلاح بادی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سالن هیأت تیر اندازی استان، برگزار گردید.

بنابراین گزارش، مهندس عقیل الوندمنش، مدیر دانشجویی دانشگاه، ضمن بیان فواید ورزش، خصوصاً  رشته تیراندازی، اظهار داشت: حوزه معاونت دانشجویی به منظور استعدادیابی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان دانشگاه و پاسداشت ارزش های اصیل انقلاب و بسیج، اقدام به برگزاری یک دوره مسابقه تیر اندازی با سلاح بادی همراه با آموزش در بین دانشجویان پسر نمود که با استقبال  و حضور پر شور دانشجویان دانشگاه همراه گردید.

ایشان در ادامه افزود: باتوجه به اینکه امسال رشته تیراندازی به عنوان رشته المپیادی در تقویم ورزشی دانشگاه ها گنجانده شده، پس از برگزاری مسابقات در بین دختران این بار مسابقات پسران را به همت تربیت بدنی و بسیج کارمندی و تشکل دانشجویی آرمان برگزار نمودیم که در پایان آقایان پدرام اسفندیاری دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق، علی مهرنگار دانشجوی کارشناسی مهندسی برق و محمدنوید بهمرام دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم، معرفی شدند.

******************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26