دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست مسئولین پژوهشکده نفت استان با ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

نشست مسئولین پژوهشکده نفت استان با ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشستی پیرامون ساخت پژوهشکده نفت کرمانشاه با حضور مسئولین پژوهشکده نفت استان و دکتر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سالن جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

بنا بر این گزارش، در این نشست دکتر اختری، ریاست دانشگاه ، ضمن اشاره بر لزوم رعایت کلیه استانداردهای hse، فنی و حراستی، اظهار داشت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان مجری ساخت این پژوهشکده با توجه به توانمندی های خود در نظر دارد از استانداردهای روز دنیا در ساخت این پژوهشگاه استفاده نماید. ایشان در ادامه اظهار امیدواری کرد، کلنگ زنی این پروژه باعث اشتغال زایی بیش از صد نفر در استان خواهد شد و در زمان بهره برداری، کرمانشاه به یکی از قطب های فعال پژوهشی وتولید علم در صنعت نفت کشور تبدیل می شود.

**********************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13