دانشگاه صنعتی کرمانشاهموفقیت دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات کاراته دانشگاه های منطقه 5 » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

موفقیت دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات کاراته دانشگاه های منطقه ۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات کاراته دانشگاه های منطقه ۵  انتخابی چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور، صاحب ۷ مدال رنگارنگ شدند.

حسین پار در ادامه عنوان کرد: در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد، نمایندگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه خانم‌ها،یاسمن امیری، دانشجوی فیزیک مهندسی و سپیده نظری، دانشجوی علوم مهندسی، موفق به کسب ۲مدال نقره شدند و فائزه گومه دانشجوی فناوری اطلاعات، پرستو باباخانی دانشجوی مهندسی صنایع و مهتاب مسکین، دانشجوی علوم مهندسی، در بخش کمیته ۳ مدال برنزکسب کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه یادآور شد: در بخش کاتای انفرادی خانم یاسمن امیری صاحب گردن آویز برنز شد و در بخش کاتای تیمی نیز تیم دانشگاه صنعتی کرمانشاه متشکل از خانم ها امیری، نظری و گومه، و خانم ها پروانه باباخانی، پرستو باباخانی و زهرا رئیسی توانستند به مقام سوم دست یابند.

گفتنی است، در پایان این دوره از مسابقات، تیم دانشگاه صنعتی کرمانشاه پس از تیم های دانشگاه کردستان (میزبان) و دانشگاه رازی در مجموع مقام سوم تیمی را به مربی گری خانم محمدپور و سرپرستی خانم امیری بدست آورند.