دانشگاه صنعتی کرمانشاهتجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در هفته پژوهش سال 1396 » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در هفته پژوهش سال ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مقارن با هفته پژوهش سال ۱۳۹۶ از منتخبین جشنواره پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور ریاست و اعضای هیأت رییسه دانشگاه تجلیل شد.

بنا بر این گزارش، بر اساس اعلام شورای پژوهشی دانشگاه، آقای دکتر مهدی بحیرایی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک، با نگارش ۱۱ عنوان مقاله چاپ شده در نشریات ISI و اجرای یک طرح پژوهشی، حائزرتبه اول، آقای دکتر رضا همتی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق، با نگارش ۸ عنوان مقاله چاپ شده در نشریات ISI، ارائه مقاله در سه همایش بین المللی، همکاری در اجرای یک طرح پژوهشی و هدایت دو عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد، حائز رتبه دوم  و آقای دکتر غلامحسین روشنی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق، با نگارش ۹ عنوان مقاله چاپ شده در نشریات ISI، یک عنوان مقاله ISC، ارائه مقاله در سه همایش بین المللی، اجرای دو طرح پژوهشی، و یک عنوان ثبت اختراع، حائز رتبه سوم گشتند. ضمن تبریک، مزید توفیقات ایشان را از خداوند بزرگ خواستاریم.

***************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12