دانشگاه صنعتی کرمانشاهاقدام نوع دوستانه دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در یاری رساندن به زلزله زدگان استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشجویان ورودی سال۹۲ دانشگاه صنعتی کرمانشاه، بودجه جشن دانش آموختگی شان را برای کمک و یاری به زلزله زدگان استان کرمانشاه هدیه دادند.

بنابراین گزارش، با توجه به پیشنهاد و درخواست دانشجویان گرامی ورودی سال۹۲ (۶ گروه آموزشی) مبنی بر اختصاص بودجه جشن دانش آموختگی شان برای کمک و یاری به زلزله زدگان استان کرمانشاه ، شورای فرهنگی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر فراوان از اقدام نوع دوستانه این عزیزان ، مصوب نمود؛ مبلغ ۳۵ میلیون ریال هزینه مراسم فوق و با عنایت ریاست محترم دانشگاه که تقبل فرمودند؛ این مبلغ به دو برابر یعنی معادل ۷۰ میلیون ریال افزایش یافته و جهت تهیه کانکس برای اسکان آسیب دیدگان از زلزله تخصیص یابد.

******************************