دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال تحصیلی جدید » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۶، اولین جلسه شورای دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال تحصیلی جدید، در خصوص بررسی وضعیت آموزشی دانشجویان ورودی جدید و برنامه ریزی آموزشی ترم آینده با حضور رییس، معاونین، مدیر گروه ها و روسای دانشکده های دانشگاه، در محل سالن جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

بنا بر این گزارش، در این جلسه دکتر علی اکبراختری، رییس دانشگاه، توضیحاتی در خصوص رشد و کیفیت برخی از رشته های تحصیلی دانشگاه بخصوص رشته کامپیوتر، ساخت خوابگاه­ های دانشجویی در آینده نزدیک و تربیت دانشجویان با سواد و توانمند ارائه نمود. ایشان در ادامه اظهار امیدواری نمود؛ که درآینده شاهد ورود دانشجویانی از خارج ازکشور و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری باشیم.

درادامه جلسه، معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، مدیر گروه ها و روسای دانشکده ­ها در خصوص برنامه­ ها و مصوبات آموزشی دانشجویان ورودی جدید و برنامه­ ریزی آموزشی ترم آینده دانشگاه در سال تحصیلی جدید، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16