دانشگاه صنعتی کرمانشاهموفقیت تیم دختران دو و میدانی کار دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

موفقیت تیم دختران دو و میدانی کار دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم دختران دو و میدانی کار دانشگاه صنعتی کرمانشاه، توانستند در مسابقات دو و میدانی دانشگاه‌های منطقه ۵ اولین کاپ قهرمانی در بخش ورزش دختران را برای دانشگاه به ارمغان آورده و به مقام سوم دست یابند.

بنا بر این گزارش، مهندس عقیل الوند منش، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در مسابقات دو و میدانی دانشگاه‌های منطقه ۵ ، خانم ها : هانا حقیقی، ویدا الیاسی، فاطمه زارع و فاطمه السادات حسینی به سرپرستی خانم سونیا امیری موفق به کسب مدال نقره شدند.

در پایان مهندس الوند منش یادآور شد؛ با توجه به مصوبات شورای ورزش و لزوم توجه به ورزش دانشجویان دختر در نظر داریم، در همین راستا در هفته جاری تیم کاراته دختران دانشگاه را به مسابقات ورزشی دانشگاه های منطقه ۵ در کردستان اعزام نماییم.

گفتنی است، خانم دنیا فتاحی، دیگر ورزشکار اعزامی به مسابقات دو و میدانی به دلیل مصدومیت قادر به ادامه مسابقات نبود.

************************************************