دانشگاه صنعتی کرمانشاهعدم برگزاری کلاس های دانشگاه صنعتی کرمانشاه به دلیل زلزله اخیر » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

عدم برگزاری کلاس های دانشگاه صنعتی کرمانشاه به دلیل زلزله اخیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر تصمیم هیأت رییسه دانشگاه، به دلیل زلزله اخیر در استان کرمانشاه و شهرستان های اطراف، و به جهت اینکه جمعی از دانشجویانی که ساکن شهرستان های زلزله زده اطراف استان هستند، فرصت کافی برای کمک و همراهی خانواده خود را داشته باشند. کلاس ها از روز دوشنبه مورخ ۹۶/۸/۲۲ لغایت یکشنبه مورخ ۹۶/۸/۲۸ برگزار نمی گردد.

گفتنی است، کلیه دانشجویان باید خوابگاه های دانشجویی را تا تاریخ مذکور ترک کرده و در روز دوشنبه مورخ ۹۶/۸/۲۹ در کلاس های دانشگاه حضور داشته باشند.