دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به زلزله زدگان استان کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به زلزله زدگان استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دکتر علی اکبر اختری، با صدور پیام تسلیت، با زلزله‌ زدگان استان کرمانشاه و شهرستان های آسیب دیده اطراف ابراز همدردی کرد.

متن پیام دکتر علی اکبر اختری به این شرح است:

خبر وقوع زلزله در استان کرمانشاه و شهرستان های اطراف آن و کشته و زخمی شدن تعدادی از هم استانی های عزیزمان موجب تاسف و تاثر گردید. بدون شک وقوع چنین حوادثی تقدیری لایتغیر و آزمونی الهی است و در سایه توکل و تمسک به خداوند متعال می تواند مقدمه ای برای رحمت الهی باشد.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان  این دانشگاه، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با همه داغداران و آسیب دیدگان این حادثه، از خداوند متعال، برای درگذشتگان، غفران و رحمت الهی، برای مجروحان شفای عاجل و برای بازماندگان و آسیب دیدگان نیز بردباری مسئلت دارم و آمادگی کارکنان این دانشگاه را برای کمک های انسان دوستانه به آسیب دیدگان  زلزله اعلام می نمایم.

علی اکبر اختری

رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه