دانشگاه صنعتی کرمانشاهبازدید رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه از تیم بسکتبال دانشجویان دانشگاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

بازدید رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه از تیم بسکتبال دانشجویان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر چهارشنبه مورخ ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۶ دکتر علی اکبر اختری، رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با حضور در سالن تمرینات تیم بسکتبال دانشجویان این دانشگاه، از روند تمرینات این تیم بازدید کرد.

بنابراین گزارش، دکتر اختری در این دیدارضمن آرزی موفقیت در رقابت های پیش رو، عنوان داشت: برای ما کسب عنوان و مقام ملاک نیست. نگاه ما بر تاثیر جنبه‌های مثبت  ورزش در زندگی اجتماعی و تحصیلی  و حضور در میادین ورزشی  است.

وی در ادامه با اشاره به خاطرات ورزشی دوران تحصیلی خود، بیان کرد: قدر موقعیت کنونی و جوانی خود را بدانید چرا که خاطرات و دوستان هم تیمی برای شما ماندگارترین و زیباترین لحظات را خواهند ساخت.

گفتنی است، این تیم به عنوان اولین تیم بسکتبال دانشجویی دانشگاه قرار است طی هفته جاری در مسابقات قهرمانی منطقه ۵ ورزش دانشگاهی و انتخابی چهاردهمین المپیاد ورزشی شرکت نماید.

***************************************************************