دانشگاه صنعتی کرمانشاهصعود تیم کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه به قله الوند » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

صعود تیم کوهنوردی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه به قله الوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم کوهنوردی پسران دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه دانشجویان پسرکوهنورد منتخب دانشگاه‌های سراسر کشور، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی، روز پنجشنبه مورخ۹۶/۰۸/۱۱  به قله ۳۵۸۴ متری الوند در استان همدان صعود کردند.

بنابراین گزارش، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: در این صعود ۵۰ کوهنورد برتر در قالب ۱۱ تیم حضور داشتند و پس از صعود، بر مزار شهدای گمنام واقع در ارتفاعات میدان میشان حضور یافته و با قرائت فاتحه به مقام والای شهدا ادای احترام کردند.

وی با اشاره به وجود دانشجویان مستعد و باتجربه کوهنورد در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، عنوان کرد: باتوجه به توان فنی و بدنی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، باموافقت مسئول انجمن کوهنوردی وزارت علوم، تیم دانشگاه صنعتی به عنوان تیم اول و سرقدم به قله صعود کردند.

ایشان در ادامه بیان کرد: پس از صعود دانشجویان به قله الوند، مراسمی با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در سالن آمفی تئاتر دانشگاه بوعلی همدان برگزار شد. وزیر علوم در این مراسم در سخنانی با تاکید بر نقش ورزش و فعالیت‌های بدنی در شادابی و نشاط هر چه بیش‌تر جامعه دانشگاهی کشور بیان داشت: از دید مسئولان وزارت علوم توسعه ورزش دانشگاهی جایگاه ویژه‌ای دارد .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه در پایان ضمن دعوت از دانشجویان مستعد و علاقمند به شرکت در برنامه های ورزشی دانشگاه، یادآور شد: آقایان محمدرضا بدری سرپرست، فراز نیک روش، فرهاد فولادی، کمیل افشار نجفی و علیرضا امیری  اعضای تیم دانشگاه در این صعود سراسری بودند.

*****************************************************************