دانشگاه صنعتی کرمانشاهحضور موفق دانشجویان دو و میدانی کار پسر در مسابقات قهرمانی دانشگاه های منطقه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

حضور موفق دانشجویان دو و میدانی کار پسر در مسابقات قهرمانی دانشگاه های منطقه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجویان پسر نماینده دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مسابقات دو و میدانی دانشگاه ­های منطقه ۵ ورزش کشور و انتخابی چهارهمین المپیاد دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه سنندج برگزار شد، توانستند در ماده پرتاب دیسک و دو امدادی ۴ در ۱۰۰ متر به مقام دوم و در مواد دو ۱۰۰متر، پرش طول و دو ۳۰۰۰ متر با مانع به مقام سوم دست یابند.

حسین پار، در ادامه تصریح کرد: نیما صحرایی، محمد مرتضوی، امیر خدادادیان و محمد رسول ایزدی، نمایندگان شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در این مسابقات موفق شدند در بین دانشجویان دانشگاه های منطقه، ضمن کسب مقام دوم ، سهمیه ورودی چهاردهمین المیپاد ورزشی دانشجویی سراسر کشور را که تابستان آینده در اصفهان برگزار می شود را  کسب کنند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه در ادامه یاد آور شد: در این دوره از مسابقات علاوه بر دانشگاه های دولتی غرب کشور، دانشگاه های پیام نور، علمی کاربردی و فرهنگیان نیز حضور داشتند که این موضوع موجب بالا رفتن سطح رقابت­ ها گردید .

گفتنی است، ۲ عنوان چهارمی دیگر نیز توسط علی خودسیانی و محسن گودرزی دیگر دانشجویان دو و میدانی کار دانشگاه کسب گردید که شایسته تقدیر می باشد.

*****************************************************