دانشگاه صنعتی کرمانشاهمراسم اهدای جوایز مسابقات فوتسال دانشجویی جام شهدا » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

مراسم اهدای جوایز مسابقات فوتسال دانشجویی جام شهدا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که چهارشنبه ۱۰ آبان ماه در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، ضمن تجلیل از دانشجویان ورزشکار با ارائه گزارش فنی مسابقات اظهار داشت: در این دوره از مسابقات حدود ۳۰۰ دانشجو در قالب تیم های مختلف، بصورت تک حذفی و گروهی باهم به رقابت پرداختند و به دلیل استقبال زیاد دانشجویان، این دوره از مسابقات چندین ماه به طول انجامید.

حسین پار با اشاره به جذابیت‌ها و حواشی رشته پرطرفدار فوتبال و فوتسال، مشارکت، شور و نشاط دانشجویان و احترام به قوانین را در این دوره از مسابقات شایسته تقدیر دانست و افزود: محیط های ورزشی بستر مناسبی برای تخلیه انرژی و تجدید قوای جسمی و روحی دانشجویان است.

ایشان در خاتمه ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه و بسیج دانشجویی برای کمک به برگزاری بهتر این مسابقات، ابراز امیدواری کرد: که در آینده نزدیک شاهد به ثمرنشستن تلاش های دانشجویان در میادین مختلف ورزشی باشیم.

در ادامه این مراسم دکتر علی نادری، رئیس دفتر ریاست دانشگاه، ضمن تشکر از مجموعه بسیج دانشجویی، برای مشارکت در برگزاری مسابقات و مراسم های مختلف،عنوان کرد: بسیج و سایر تشکل‌ها و کانون های دانشجویی در واقع بازوان اجرایی دانشگاه هستند و انتظاری جز این از این مجموعه نمی رود و این تشکل‌ها چون برخاسته از دل دانشجویان می‌باشند، تأثیر بسزایی در جذب و مشارکت آنان خواهند داشت.

دکتر نادری بیان کرد: ایجاد شور و نشاط در دانشجویان از اهم وظایف مدیران بوده و ابراز امیدواری نمود، با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، روزبه روز شاهد رقابتهای پرشورتر دانشجویان باشیم.

در ادامه این مراسم مسعودخسروداد مدیر حراست و عضو شورای ورزش دانشگاه و همچنین سعید مخدومی فرمانده بسیج دانشجویی در سخنانی به نقش ورزش در ارتقاء شور ونشاط و سلامت روحی و جسمی دانشجویان پرداختند.

در خاتمه این مراسم از نمایندگان تیم های اول تا سوم با اهداء لوح و هدیه تجلیل شد.

******************************************************