دانشگاه صنعتی کرمانشاهکارگاه آموزشی روزنامه نگاری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

کارگاه آموزشی روزنامه نگاری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روزهای پنج شنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۶ به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، یک دوره کارگاه آموزشی روزنامه نگاری، در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، افشین امیری، کارشناس نشریات دانشگاه، با اعلام این خبر افزود، به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و همکاری خانه مطبوعات استان کرمانشاه، این دوره با حضور ۲۵ نفر از دانشجویان رشته های مختلف با هدف آشنایی شرکت کنندگان با اصول روزنامه نگاری و انتشار نشریات دانشجویی برگزار گردید.

ایشان در ادامه یادآور شد، بخش های تدریس شده این دوره کوتاه مدت که شامل اصول خبرنویسی، گزارش نویسی، تیتر نویسی، فتوژورنالیسم، صفحه آرایی و حقوق رسانه بود، توسط محمدحسین شیریان مدرس و عضو خانه مطبوعات استان کرمانشاه برگزار گردید.

در آخر افشین امیری ضمن تشکر از حمایت های ریاست و مسئولین دانشگاه، ابراز امیدواری نمود که در آینده با حمایت های مسئولین دانشگاه، همچنان شاهد برگزاری این قبیل کارگاه های آموزشی در دانشگاه باشیم.

*******************************************************