دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مسابقه تیراندازی با سلاح بادی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۸ آبان ماه ۱۳۹۶ به همت کانون دخترانه تسنیم دانشگاه، یک دوره مسابقه تیراندازی با سلاح بادی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سالن هیأت تیر اندازی استان، برگزار گردید.

بنابراین گزارش، خانم محیا ناصری، دبیر کانون دخترانه تسنیم دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه در اسلام تاکید ویژه ای به ورزش، خصوصاً تیر اندازی شده، اظهار داشت: این کانون به منظور توانمندسازی و مشارکت و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان دختر دانشگاه، اقدام به برگزاری یک دوره مسابقه تیر اندازی با سلاح بادی همراه با آموزش در بین دانشجویان خانم نمود که با استقبال  و حضور پر شور دانشجویان دانشگاه همراه گردید. ایشان در ادامه افزود: در این دوره از رقابت ها، ورزشکاران خانم در بخش تیر اندازی با سلاح بادی به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان به خانم ها عاطفه بهادری، مهدیه شهبازی و شبنم راضی نفرات اول تا سوم، جوایزنفیسی اهدا گردید.

گفتنی است؛ در آخر خانم محیا ناصری از مدیریت تربیت بدنی، مدیریت فرهنگی، روابط عمومی و حراست دانشگاه به جهت همکاری و حمایت در برگزاری این مسابقه صمیمانه تشکر و قدردانی نمود.

*************************************************************

1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13