دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نشست علمی با موضوع ماهواره های فضایی و هوایی و اصول طراحی پرنده ها در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست سخنرانی علمی با موضوع ماهواره های فضایی و هوایی و اصول طراحی پرنده ها با حضور رئیس، برخی از اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

بنا براین گزارش، در این نشست دکتر امیر رضا کوثری، دانشیار و مدیر گروه هوافضای دانشگاه تهران، به تشریح اهمیت استراتژیک ماهواره ها در کاربردهای مختلف چون هواشناسی، ناوبری، تصویر برداری و صنایع دفاعی و همچنین کاربردهای نوین و متنوع ماهواره های هوایی و هواپیماهای بدون سرنشین خورشیدی پرداخت.

در ادامه، دکتر کوثری ضمن بازدید از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تلاش های انجام گرفته در زمینه طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین را بسیار مثبت و آینده دار دانست.

گفتنی است، بخش پایانی این نشست علمی، به بیان نظرات اعضای هیأت علمی و دانشجویان  و پرسش و پاسخ پیرامون مسائل مطرح شده، اختصاص یافت.

*******************************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15