دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست هم اندیشی فرماندهان پایگاه های بسیج و شورای حوزه 3 بسیج کارمندی دانشگاه های استان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

نشست هم اندیشی فرماندهان پایگاه های بسیج و شورای حوزه ۳ بسیج کارمندی دانشگاه های استان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه مورخ ۲ آبان ماه ۱۳۹۶ نشست هم اندیشی فرماندهان پایگاه‌های بسیج و شورای حوزه ۳ بسیج کارمندی دانشگاه‎ها ی استان کرمانشاه با حضور دکتر اختری، رئیس دانشگاه ، عزیزی، فرمانده بسیج کارمندی دانشگاه های استان، سهیل عزیزی، فرمانده بسیج کارمندی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و جمعی از فرماندهان پایگاه بسیج و شورای حوزه ۳ بسیج کارمندی دانشگاه‌ها ، در اتاق جلسات دانشکده انرژی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد، دکتر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه ضمن خیر مقدم به میهمانان و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی، اظهار داشت: نیروی انسانی سرمایه‌های اصلی هر سازمان و نهاد هستند که بر همین اساس هدف اصلی بسیج کارمندان، جذب کارکنان دستگاه‌های اجرایی، اشاعه فرهنگ ناب اسلامی، آموزش، انسجام  و ارتقا بینش و بصیرت بسیجیان است. ایشان یادآور شد؛ کارمندان بسیجی شاغل در ادارات، کارگزاران اصلی این نظام هستند و هدف و ماموریت اصلی بسیج کارمندان، تحقق دولت اسلامی در تمام سطوح نظام و کشور است.

رئیس دانشگاه، با بیان اینکه بسیج کارمندان در ادارات، بازویی توانا برای کمک به مدیران در حوزه‌های فرهنگی هستند، تصریح کرد: کمک به تحقق آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در ادارات و دستگاه‌های دولتی و کمک به تدوین راهبرد بسیج کارمندان در استان از جمله اهداف اصلی بسیج کارمندان است.

در این نشست حسین عزیزی، فرمانده بسیج کارمندی دانشگاه‌های استان، نیز افزود؛ بسیج برخاسته از دل و قلب مردم است وبسیجیان ادارات باید پل ارتباط بین کارمندان،کارگران، مدیران و مردم باشند چراکه هدف نهایی بسیج خدمت خالصانه به مردم است.

در ادامه، سهیل عزیزی فرمانده بسیج کارمندی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و اقدام‌های انجام شده توسط بسیج کارمندی این دانشگاه در سال جاری،عنوان داشت: فرآیند کاری بسیج کارمندی دانشگاه همچون سال های گذشته منسجم‌تر و کارآفرین‌تر می‌باشد.

در پایان، فرماندهان پایگاه بسیج و شورای حوزه ۳ بسیج کارمندی دانشگاه‌ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

**********************************************************

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12