دانشگاه صنعتی کرمانشاهبازدید رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه از روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

بازدید رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه از روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید
۲۹ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ صبح روز سه شنبه مورخ ۲۸ شهریور ماه سال ۹۶ همزمان با دومین روز ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید، دکتر علی اکبر اختری رییس دانشگاه به همراه دکتر افشین مرادی معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، از چگونگی و مراحل مختلف ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی، بازدید بعمل آوردند.

بنا بر این گزارش، دکتر سینا زرشکی معاون آموزشی دانشگاه ، در این بازدید توضیحاتی در مورد روند ثبت نام، اقدامات انجام شده جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان آنها و تمهیدات صورت گرفته به منظور تسریع در فرایند ثبت نام ارائه داد.

گفتنی است، ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در سه روز از تاریخ۲۷ لغایت ۲۹ شهریور ماه به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می پذیرد که امسال نیز همانند سال گذشته با تمهیدات انجام شده توسط کمیته ثبت نام، بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی می باشد که سبب کاهش هزینه ها و تسریع در فرایند ثبت نام گردیده است. همچنین در راستای رفع استرس و کاهش نگرانی های دانشجویان و والدین آنها همزمان کارگاه مشاوره به دانشجویان ورودی جدید و والدین آنها تشکیل گردید.

همچنین شایان ذکر است؛ در همین روز صدا وسیمای مرکز کرمانشاه با حضور در دانشگاه، با معاون آموزشی دانشگاه، دانشجویان و والدین همراه در خصوص روند ثبت نام واقدامات انجام شده جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان، مصاحبه تصویری انجام داد.

*******************************************************

1 2 3 4 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19