دانشگاه صنعتی کرمانشاهکسب افتخار دیگر توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ English

۲۸ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۳۹۶ که در روزهای ۲۹ و ۳۰ مردادماه در تهران برگزار گردید، یزدان حشمتی و طه حیدری از دانشجویان رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه موفق به کسب رتبه برتردر بین دانشجویان کشور شدند و با کسب این جایگاه افتخاری دیگر به افتخارات دانشگاه افزودند.

******************************************************************

بنا بر این گزارش، دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی و تبریک این موفقیت اظهار کرد؛ المپیاد علمی دانشجویی می‌تواند زمینه‌های خوبی را برای تشویق و ترغیب دانشجویان به مطالعه، تحقیق و ایجاد فرصت های مناسب علمی فراهم سازد. ایشان همچنین ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه را مدیون زحمات اساتید و تلاش های علمی دانشجویان دانست و در آخر ابراز امیداری کرد که در آینده با تلاش دانشجویان عزیز این دانشگاه، همچنان شاهد موفقیت ها و افتخارات روز افزون در زمینه های علمی و پژوهشی باشیم.

گفتنی است؛ یزدان حشمتی با معدل ۱۸/۴۱ دانشجوی ورودی سال ۹۲ و طه حیدری با معدل ۱۸/۳۸ دانشجوی  ورودی سال ۹۳، هر دو از دانشجویان رتبه اول و ممتاز رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه می باشند که توانستند با شرکت در مرحله نخست المپیاد که به صورت منطقه ای، اردیبهشت ماه سال ۹۶ در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار گردید، جواز ورود به المپیاد کشوری را کسب کنند.