دانشگاه صنعتی کرمانشاهانعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مهر ۱۳۹۶ English

۱۱ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری‌های آموزشی- پژوهشی این تفاهم‌نامه بین اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه به نمایندگی مهندس داوود ناصری امید و دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نمایندگی دکتر علی اکبر اختری و با حضور هیأت رییسه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه منعقد گردید.

براساس این تفاهم‌نامه، زمینه همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی، اجرای دوره‌‌های آموزشی مورد نیاز کارکنان و دانشجویان، برگزاری همایش‌ها، جلسات علمی و آموزشی مشترک، امکان استفاده از فضا و تجهیزات آموزشی موجود در مراکز تابعه اداره‌کل فنی و حرفه‌ای جهت اجرای دوره‌های آموزشی مورد نیاز، ثبت دوره‌های پیشنهادی دانشگاه، امکان استفاده از آزمایشگاه‌ها و تجهیزات موجود، همکاری در جهت تربیت دانشجویان ماهر و آماده به کار، اختصاص سهمیه‌ای برای کارآموزی دانشجویان، بررسی پروژه‌های تحقیقاتی و حمایت از پایان‌نامه‌های کاربردی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مورد توافق واقع گردید.

*************************************************************