دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تسلیت ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت در گذشت نابهنگام فرزند گرامی ریاست دانشگاه رازی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مهر ۱۳۹۶ English

۹ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه درپیامی در گذشت نابهنگام فرزند گرامی دکتر محمد ابراهیم اعلمی آل آقا ریاست دانشگاه رازی کرمانشاه را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل است.

انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای دکتر ابراهیم اعلمی آل آقا ریاست محترم دانشگاه رازی کرمانشاه، غم از دست دادن عزیزان و به سوگ نشستن آنان، صبری عظیم می خواهد وآنچنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست. بنده از جانب خود، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در گذشت نابهنگام فرزند دلبندتان را به جنابعالی، خانواده محترمتان و همچنین جامعه فرهیخته دانشگاهیان صمیمانه تسلیت عرض می نمایم و برای شما و خانواده محترمتان، صبر و شکیبایی و برای آن عزیز در گذشته، غفران و رحمت واسعه الهی را خواستارم .

خداوند قرین رحمتش فرماید.