دانشگاه صنعتی کرمانشاهانعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین مجتمع پتروشیمی پلیمر استان و دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ آذر ۱۳۹۶ English

۷ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ با توجه به توسعه کمی و کیفی ارتباط صنعت ودانشگاه وهمچنین ارتباط موثر بین وزارت نفت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تفاهم نامه ای مشترک ما بین مجتمع پتروشیمی پلیمراستان کرمانشاه، به نمایندگی مهندس عابدینی و دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به نمایندگی دکتر اختری با حضورهیأت رییسه و جمعی ازاعضای هیأت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه و همچنین با حضورمدیران، معاونین و مهندسین مجتمع پتروشیمی منعقد گردید.

برپایه این گزارش، دکتر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن ابراز امیدواری از این همکاری دوسویه در زمینه علمی و پژوهشی، خاطر نشان کرد؛ مجتمع پتروشیمی می تواند در تأمین رشته مهندسی پلیمر و فراهم کردن تجهیزات مورد نیاز این رشته دردانشگاه، نقش کارآمد و سازنده ای داشته باشد و با کمک مهندسین خود بستر مناسبی را جهت آماده کردن نیروی ماهر و کارآمد ازمیان دانشجویان این دانشگاه در زمینه پلیمر ایجاد نماید. ایشان همچنین افزود؛ این همکاری نه تنها می تواند با ایجاد فرصت شغلی مناسب به آینده کاری دانشجویان کمک کند، بلکه در آینده باعث پیشرفت بدنه اقتصادی جامعه نیز خواهد شد.

درادامه این نشست مهندس عابدینی ریاست مجتمع پتروشیمی پلیمر استان، ضمن بیان توضیحاتی در خصوص فعالیت های مجتمع و نحوه همکاری آن با دانشگاه و همچنین ابراز خرسندی از ایجاد رشته پلیمر دردانشگاه صنعتی کرمانشاه، یادآور شد؛ که ایجاد این رشته در دانشگاه ها به چرخه اقتصادی کشور کمک شایان توجه ای می کند و به فارغ التحصیلان این امکان را خواهد داد که بازار کار جامعه را در دست بگیرند.

در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری مشترک به امضای دوطرف منعقد گردید.

********************************************************************