دانشگاه صنعتی کرمانشاهتقدیر از مسئول بسیج کارمندی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان کارمند نمونه قشر بسیج کارمندان در استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مهر ۱۳۹۶ English

۶ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ ۵ شهریورماه ۱۳۹۶همزمان با هفته دولت و روز قشر بسیج کارمندان در همایشی با حضور دکتر عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد رضا عدالت خواه رئیس کل دادگستری، سردار بهمن ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، دکتر حمید رضا نادری مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و همچنین فرماندهان و بسیجیان ادارات و سازمان های استان در تالار برق منطقه ای کرمانشاه از سهیل عزیزی مسئول بسیج کارمندی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان کارمند الگو و نمونه در بین کارمندان قشر بسیج با اهدای لوح تقدیر شد.

متن تقدیر نامه به شرح ذیل است:

برادر بسیجی جناب آقای سهیل عزیزی

شهیدان رجایی و باهنر اسوه های دولتمردی و نمونه بارز ایستادگی و مقاومت بودند و در مدت کوتاه از مسئولیتی که داشتند توانستند خدمات خوب و پایداری را از خود به جای گذارند.

اینک ضمن گرامیداشت هفته دولت و روز قشر بسیج کارمندان در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تلاش های ستودنی شما را در مسیر خدمتگزاری به مردم را ارج نهاده و از شما کارمند زحمت کش به عنوان الگو و تراز انقلاب اسلامی تقدیر به عمل می آید.

امید است با استعانت از خداوند و در سایه رهنمودهای مقام عظمای ولایت در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره موفق و سربلند باشید.