دانشگاه صنعتی کرمانشاهدیدار ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با جانباز 50 درصد و آزاده هشت سال دفاع مقدس » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مهر ۱۳۹۶ English

دیدار ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با جانباز ۵۰ درصد و آزاده هشت سال دفاع مقدس
۲۶ مرداد ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به مناسبت ۲۶ مرداد، سالروز بازگشت پر افتخار آزادگان سرافراز به میهن اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره  و تجلیل از حماسه آفرینی و سالها صبوری و مقاومت این عزیزان، دکتر علی اکبر اختری ریاست محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه با جانباز گرانقدر و آزاده سرافراز حیدر حیدری دیدار و تجلیل بعمل آوردند.

برپایه این گزارش، دکتر اختری ریاست محترم دانشگاه، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی اظهار کرد؛ کشور سرافراز و ملت غیور ایران اسلامی همه عزت، سربلندی، آرامش و آسایش امروز خود را مدیون دلاوری، فداکاری و ایثارگری های شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان  هشت سال دفاع مقدس هستند که در پیروی از اهل بیت تفسیرگر واقعی واژه ایثار شده اند.

ریاست دانشگاه با اشاره به اینکه این عزیزان با حماسه های جاودان خویش تاریخ را مبهوت هنرنمایی خود ساخته اند و برای اسلام عزیز سربلندی و بالندگی به ارمغان آوردند، یادآور شد: بدون تردید حماسه فداکاری ها و از خود گذشتگی های این عزیزان در ذهن و در زبان مردم قدرشناس این سرزمین همواره باقی و بالنده خواهد ماند و سینه به سینه و نسل به نسل به عنوان چراغ راه آیندگان انتقال خواهد یافت.

در ادامه این دیدار صمیمانه، دکتر اختری ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی ایثارگران، خانواده های معزز شهدا، جانبازان، آزادگان و دلسوختگان و عاشقان انقلاب و رهبری با اهدای لوح سپاس و هدیه از مقام و جایگاه ایشان تقدیر نمود.

گفتنی است؛ حیدر حیدری آزاده و جانباز ۵۰ درصد هشت سال دفاع مقدس می باشد که در راه انتقال مجروحین به بیمارستان در منطقه سرپل ذهاب توسط نیروهای عراقی دستگیر و مدت ۱۰ سال را در اردوگاه رژیم بعث عراق در اسارت بوده است. همچنین شایان ذکر است؛  ایشان پدر آمنه حیدری از دانشجویان ممتاز ورودی ۹۴ رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه می باشد.

******************************                                                ******************************

IMG_2117 IMG_2119 IMG_2122 IMG_2125 IMG_2127 IMG_2130 IMG_2153 IMG_2161 IMG_2166 (2)