دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز خبرنگار » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ English

پیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت روز خبرنگار
۱۷ مرداد ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد ماه، در پیامی روز خبرنگار را به اصحاب رسانه، مطبوعات و خبرنگاران تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

«ن والقلم و ما یسطرون»

سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد. (قلم:۱)

هفدهم مرداد ماه که به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی، خبرنگار شهید خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، به پاس زحمات وخدمات ارزنده خبرنگاران محترم، « روز خبرنگار » نامگذاری شده است، در حقیقت یادآور فرصتی است گرانبها برای پاسداشت مقام شامخ انسان های فرهیخته ای که در راه روشنگری و آگاهی بخشی به آحاد جامعه جان خود را تقدیم کردند و مناسبتی است مغتنم برای تجلیل از خدمات همه خبرنگاران متعهد و دلسوز کشورمان که با تیغ برّان قلم، با سفیران یأس و دروغ و تباهی در ستیزند و پا به کارزار جنگ نرم با دشمنان انقلاب اسلامی نهاده اند.

اینجانب این روز شکوهمند را صمیمانه به همه خبرنگاران، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم در عرصه اطلاع رسانی تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش های ارزشمند فعالان این حوزه در عرصه انعکاس و اطلاع رسانی اخبار قدردانی می نمایم. امید است همواره در راه خدمت به مردم پیروز و سربلند باشید.

از خداوند منان حیات مشحون از عزت ، سلامتی ، توفیق و سربلندی را برای تمامی دست‌اندرکاران در حوزه رسانه و اطلاع رسانی بویژه خبرنگاران محترم مسئلت دارم .