دانشگاه صنعتی کرمانشاهتقدیر ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه از دانشجویان منتخب دانشگاه در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی و همچنین متولیان این مسابقات » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آبان ۱۳۹۶ English

۱۶ مرداد ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در روز یکشنبه مورخ ۱۵ مرداد ماه ۱۳۹۶ ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی نشستی با حضور معاونت دانشجویی از دانشجویان منتخب دانشگاه در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور  و همچنین متولیان و دست اندرکاران این مسابقات تقدیر بعمل آورد.

بر پایه این گزارش؛ دکتر اختری ریاست دانشگاه ضمن تقدیر از دانشجویان و متولیان اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی اظهار کرد: همانطور که آموزش و پژوهش جنبه‌های مختلف یک انسان را پرورش می‌دهند ورزش هم جنبه‌های مختلف انسان را با صبر، همزیستی، رفاقت و کار گروهی آموزش می‌دهد.

ریاست دانشگاه با اشاره به حضور موفق دانشجویان دختر و پسر در این دوره از مسابقات تصریح کرد: توجه و ایجاد زمینه برای فعالیت های ورزشی دانشجویان موجب شکوفا شدن توانمندی های جسمی آنها می شود  و عملکرد آنها را در زمینه آموزشی افزایش می دهد. بسیاری از موفقیت‌های دانشجویان ما بستگی به همین جنبه‌ها و فعالیت‌های ورزشی دارد. لذا توسعه برنامه‌های ورزشی همواره باید در دستور کار دانشگاه قرار بگیرد.

در پایان ایشان با بیان این که ورزش همگانی می تواند در خدمت اهداف ورزش قهرمانی باشد، خاطر نشان کرد: حمایت از قهرمانان ورزشی، توجه به توسعه زیرساخت‌های ورزش و تجهیز خوابگاه ها به وسایل ورزشی در کنار اهداف نشاط و سلامتی، امید به زندگی را افزایش می دهد و باعث انگیزه بیشتر در ادامه زندگی می شود.

گفتنی است؛ دانشجویان منتخب دختر و پسر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در قالب ۲ تیم در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در اواخر تیرماه و اوایل مرداد در دانشگاه تهران برگزار شد حضور یافتند.

*********************************************************************