دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب دکتر حسین مؤیدی به عنوان مدیر گروه عمران و راه آهن دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ شهریور ۱۳۹۶ English

۱۵ مرداد ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر حسین مؤیدی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، به عنوان «مدیر گروه عمران و راه آهن » دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حسین مؤیدی

با احترام، نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم از تاریخ ۹۶/۵/۱ به مدت ۲ سال به عنوان مدیر گروه عمران و راه آهن منصوب می گردید. امید است در سایه الطاف الهی در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.

********************                                                ********************