دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات دانشگاهی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ شهریور ۱۳۹۶ English

۱۴ مرداد ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ ۹ مرداد ماه ۱۳۹۶ معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف دانش افزایی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه اقدام به برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی تحت عنوان ضوابط و مقررات دانشگاهی، مقررات آموزشی و پژوهشی با محتوای آئین نامه ارتقای مرتبه، شیوه نامه اجرایی و دستور العمل طرز تشکیل هیأت ممیزه نمود.

گفتنی است، دراین کارگاه چهار ساعت که با سخنرانی مدیر محترم آموزش دانشگاه رازی، دکتر رضا آقا یاری و با حضور ریاست و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید، اساتید به بحث و تبادل نظر و پرسش و پاسخ در زمینه تبدیل وضعیت، ارتقا، فرم ها و روندهای مربوطه پرداخته و با شیوه نامه اجرایی آیین نامه ارتقا مرتبه اعضای هیأت علمی و مصوبات آن آشنا شدند.

********************                                                              ********************

IMG_2034 IMG_2042 IMG_2043 IMG_2046 IMG_2051 IMG_2089