دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نشست مشترک روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با رئیس و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آبان ۱۳۹۶ English

۲ مرداد ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه مورخ ۳۱تیرماه ۱۳۹۶ نشست مشترک روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه با رئیس و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان در اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

در ابتدای نشست، دکتر حشمتی رئیس دانشکده انرژی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن عرض خیرمقدم و خوشآمد گویی به میهمانان جلسه، دانشگاه  را معرفی و توضیحاتی در خصوص رشته ها و مقاطع تحصیلی، تعداد اعضای هیأت علمی، آزمایشگاه ها و امکانات بالقوه آموزشی و پژوهشی ارائه نمودند. ایشان در ادامه محورهایی را برای برنامه ریزی و انجام همکاری های مشترک پیشنهاد دادند که مورد بحث و تبادل نظر حاضرین قرار گرفت و مقرر گردید مدیران گروه های آموزشی دو دانشگاه، ضمن برگزاری نشست های مشترک تخصصی، برنامه های عملیاتی خود را پیرامون موارد مطروحه ارائه نموده و طی یک جلسه مشترک کاری با حضور همه اعضا نهایی گردانند.

بر پایه این گزارش؛ محورهای مشخص شده جهت ارائه برنامه عملیاتی توسط کارگروه ها به شرح زیر می باشد:

• تعریف دوره های آموزشی کاربردی متناسب با ساعات کارآموزی دانشجویان رشته های مختلف
  • تعریف دوره های کوتاه مدت آموزشی کاربردی مورد نیاز دانشجویان و صنایع مختلف
  • برنامه ریزی برای همکاری های متقابل و استفاده از امکانات مشترک دو دانشگاه در ارائه دروس کارگاهی و آزمایشگاهی
  • پیگیری و انجام پروژه های صنعتی مشترک با استفاده از ارتباطات و امکانات دوطرف
  • همکاری و انتقال تجربیات در مبحث تعمیر و نگهداری تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و کارگاه ها
  • برنامه ریزی در جهت  انجام پروژه های مشترک تحقیقاتی

لازم به ذکر است؛ قبل از برگزاری نشست، بازدید کاملی از مجموعه آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشکده انرژی صورت گرفت.

********************************************

IMG_1728 IMG_1773 IMG_1825 IMG_1832 IMG_1853 IMG_1862 IMG_1881 IMG_1896 IMG_1921 IMG_1930IMG_1925