دانشگاه صنعتی کرمانشاهاعزام تیم دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه به اولین المپیاد ملی ورزش های همگانی کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آبان ۱۳۹۶ English

۲۸ تیر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم دانشجویان دختردانشگاه صنعتی کرمانشاه به اولین المپیاد ملی  ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه تهران و در تاریخ ۲۴ الی۲۸ تیر ماه۱۳۹۶ برگزار می گردد، اعزام شدند.

حسین پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجو به عنوان فردی پویا، فکور و سازنده فردای کشور، لازم است به موازات کسب علم و دانش، از طریق شرکت در فعالیت های تفریحی و همگانی، نسبت به تقویت ابعاد جسمانی، روانی، عاطفی و اجتماعی خود اقدام نموده تا در آینده و در جامعه هر چه بهتر و مفید تر  نقش خویش را ایفا نماید.

وی در ادامه بیان کرد، این تیم متشکل از خانم ها: صبا حاج همتی، هانا حقیقی و دنیا فتاحی به سرپرستی خانم نسرین محمدی می باشد که امید می رود در پایان این المپیاد ضمن کسب نتایج موفقیت آمیز بتوانند نمایندگان خوبی برای ترویج فرهنگ ورزش های همگانی و تفریحی در بین دانشجویان شوند.

پار در خاتمه خاطر نشان کرد؛ تیم دانشجویان پسر دانشگاه نیز هفته آینده به این مسابقات اعزام خواهد شد.

*******************************************************