دانشگاه صنعتی کرمانشاهاصلاح سطح بیولوژیکی نایتینول پرینت شده سه بعدی توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آبان ۱۳۹۶ English

۲۸ تیر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر زهرا گرگین موفق به اصلاح سطح بیولوژیکی نایتینول متخلخل پرینت شده سه بعدی تولید شده با روش Additive Manufacturing با هدف کاربرد در مهندسی بافت استخوان بعنوان داربست استخوانی با خواص استخوان سازی بهبود یافته گردید و نتایج این دستاورد را در ژورنال معتبر ACS Applied Materials and Interfaces به چاپ رساند.

بر پایه این گزارش؛ این ژورنال آخرین دستاوردهای مربوط به تحقیقات بین رشته ای شیمی، مهندسی، فیزیک و بیولوژی را با تمرکز بر اینکه چگونه مواد تازه شناخته شده می توانند برای رسیدن به کاربردهای پیشرفته و ویژه مورد استفاده قرار گیرند را به چاپ می رساند. این ژورنال معتبر بین المللی دارای ضریب تاثیر برابر با ۷٫۵ و میزان ارجاعات بیش از ۸۰ هزار می باشد.

علاوه بر این مقاله دیگری نیز با هدف اصلاح سطح تیتانیوم پرینت شده سه بعدی در همین ژورنال توسط ایشان و همکارانشان به چاپ رسیده است. شایان ذکر است، دکتر گرگین دارای مقالات دیگری در ژورنال International journal of oral and maxillofacial implants  که یکی از مجلات معتبر بین المللی در حوزه دندانپزشکی و ایمپلنت دندانی می باشد، هستند. همچنین نتایج حاصل از تحقیقات این محقق در کنفرانس مطرح SFB در کشور آمریکا ارائه شده است.

از دیگر دستاورد های دکتر گرگین می توان به ارائه سخنرانی در کشور اسپانیا در کنفرانس HYMA در کنار ارائه مقالات در سایر کنفرانس های معتبر در حوزه مهندسی، بیولوژی و مهندسی پزشکی در کشورهای سوئیس و یونان اشاره نمود.

New Bitmap Image