دانشگاه صنعتی کرمانشاهارائه مقاله توسط عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سومین کنفرانس بین المللی انرژی های تجدید پذیر در دانشگاه مدیرا کشور پرتغال » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ مهر ۱۳۹۶ English

۲۶ تیر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به سیاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جهت حضور در مجامع معتبر علمی بین المللی، دکتر رضا همتی عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه در سومین کنفرانس بین المللی انرژی های تجدید پذیر دانشگاه مدیرا کشور پرتغال مقاله ای در رابطه با هماهنگی انرژی های تجدید پذیر بادی و خورشیدی و ذخیره سازهای کوچک در مصرف کننده های دور افتاده که به شبکه برق متصل نیستند، ارائه نمود.

برپایه این گزارش، دکتر همتی تشریح کرد؛ این مقاله به صورت تخصصی بر روی مدیریت انرژی در منازل مسکونی و تجاری تمرکز کرده است و به بررسی نحوه تامین انرژی اینگونه مصرف کننده ها در حالت عملکرد مستقل و جدا از شبکه می پردازد.

در ادامه ایشان خاطر نشان کرد؛ نتایج مقاله نشان می دهد برنامه ریزی انجام شده بصورت مناسبی مصرف انرژی را مدیریت و بهینه می نماید.

شایان ذکر است؛ کنفرانس مذکور با حضور شرکت کنندگانی از ۴۰ کشور مختلف برگزار گردید و تنها مقاله ارائه شده از کشور ایران مربوط به دانشگاه صنعتی کرمانشاه می باشد.

همچنین کنفرانس توسط انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا IEEE برگزار گردید که مقالات ارائه شده بعدا توسط IEEE به چاپ خواهند رسید.

عنوان مقاله و کنفرانس:

NET ZERO ENERGY HOME INCLUDING PHOTOVOLTAIC SOLAR CELLS, WIND TURBINES, BATTERY ENERGY STORAGE SYSTEMS AND HYDROGEN VEHICLES

International Conference in Engineering Applications

Track: Energy and Sustainability in Small Developing Economies