دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نشست صمیمانه ریاست دانشگاه با نمایندگان دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ آذر ۱۳۹۶ English

۱۴ تیر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه مورخ ۱۰ تیر ماه ۱۳۹۶ نشست صمیمانه ریاست دانشگاه با نمایندگان دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور معاونت آموزشی، مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت دانشجویی دانشگاه در اتاق ریاست برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، نمایندگان دانشجویان ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه برای حضور در این نشست، به بیان مباحث و مشکلاتی در خصوص مسائل آموزشی، شهریه ترم تابستان، خوابگاه ها و تغذیه دانشجویان پرداختند.

در ادامه نشست، دکتر اختری ضمن قدردانی از دانشجویانی که فعالیت‌های مختلف دانشجویی انجام می‌دهند خاطر نشان کرد؛ برای پیگیری و رفع مشکلات دانشجویان باید کمیته ای تشکیل و جلساتی با نمایندگان دانشگاه برگزار گردد. ایشان همچنین ضمن تشکر از تلاش حوزه مدیریت دانشجویی دانشگاه عنوان داشت:  شورای صنفی دانشجویان نقش بسزایی در همکاری و همیاری با حوزه دانشجویی داشته تا مشکلات و کاستی ها شناسایی و سریعتر به حل آنها پرداخته شود.
در پایان ریاست محترم دانشگاه اظهار نمود: امید است با  تدبیر و برنامه ریزی  بیشتر و تلاش همه جانبه بتوانیم رفاه بیشتری را برای دانشجویان عزیز فراهم سازیم.

*************************