دانشگاه صنعتی کرمانشاهتألیف و چاپ کتاب با عنوان " ساختمان داده ها و الگوریتم ها در جاوا " توسط عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ آذر ۱۳۹۶ English

تألیف و چاپ کتاب با عنوان ” ساختمان داده ها و الگوریتم ها در جاوا ” توسط عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۱۲ تیر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کتابی با عنوان ” ساختمان داده­ ها و الگوریتم­ ها در جاوا ” تالیف مهندس بهزاد مرادی عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه به چاپ رسید.

برپایه این گزارش؛ مهندس مرادی در این خصوص اظهار نمود: ساختمان داده‌ها و الگوریتم‌ ها به عنوان یکی از دروس پایه و مهم رشته مهندسی کامپیوتر نقش کلیدی در فراگیری سایر دروس این رشته دارد. ساختمان داده‌ها به بیان روش­ هایی برای ذخیره، بازیابی و مرتب‌ سازی داده‌ها در حافظه اصلی و جانبی کامپیوتر و الگوریتم‌های مربوطه می­ پردازد. آشنایی با ساختمان داده­ های مختلف منجر به افزایش خلاقیت و توانایی برنامه‌ نویس در پیاده‌ سازی پروژه­ های نرم‌افزاری کارا می ­شود. ایشان در ادامه افزود؛ کتاب حاضر تحت عنوان “ساختمان داده‌ ها و الگوریتم‌ ها در جاوا” بر اساس سر فصل جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مبتنی بر زبان برنامه‌ نویسی جاوا نوشته شده است. در این کتاب سعی شده است که مطالب علمی با زبانی ساده و گویا بیان و اهداف آموزشی با مثال­ های ساده محقق شود و همچنین در انتهای هر فصل نیز تعدادی تمرین تئوری و برنامه‌نویسی می باشد که میزان تسلط خواننده را افزایش می دهد.  کدهای کتاب به زبان جاوا به عنوان یکی از پر طرفدارترین زبان‌ های برنامه‌ نویسی شیء‌ گرا در میان مهندسین کامپیوتر نوشته شده است.

مهندس مرادی خاطرنشان کرد؛ امید است که این اثر موجب انگیزه خوانش کتب علمی برای دانشجویان نسل امروز شده و بتواند به عنوان یک مرجع مباحث ساختمان داده­ ها به زبان فارسی برای کلیه خوانندگان مفید واقع شود.

لازم به ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت خرید کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.

***********************