دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان جوان برتر استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ English

انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان جوان برتر استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز جمعه مورخ ۱۹ خرداد ماه ۱۳۹۶ مراسم تجلیل از جوانان برتر استان کرمانشاه برگزار گردید که در آن عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان جوان برتر استان در عرصه­ ی “جوان و علم و فناوری” برگزیده شد و از وی تجلیل گردید.

برپایه این گزارش، دکتر روشنی در خصوص این رویداد اظهار داشت: هر ساله مراسم تجلیل از جوانان برتر استان به منظور ارج نهادن به زحمات آن­ها برگزار می­ گردد که امسال بنده نماینده­ ی دانشگاه فاخر صنعتی کرمانشاه در این مراسم بودم. دانشگاه صنعتی کرمانشاه علی ­رغم جوان بودن و بهره بردن از اساتید جوان و نخبه در خیلی از شاخص­ ها به بلوغ رسیده است و با شتاب مثبت به بالندگی نزدیک می­ شود. وی افزود: نقش راهبری و مدبرانه­ ی دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه در این شتاب مثبت بسیار حائز اهمیت است و بنده بارها تلاش مجدانه ایشان در جذب نخبگان کشوری در دانشگاه را از نزدیک دیده ­ام. همین مسئله سبب اجتماع مجموعه ­ای توانمند و چابک در کنار هم شده است که قطعا در آینده­ ی نزدیک نقش به مراتب والاتری در ارتقای تکنولوژیکی و فناورانه ­ی کشور خواهد داشت. ایشان تصریح کرد: ریاست نخبه و سخت کوش، اساتید جوان و پرتوان و کارکنان تحصیل­ کرده و توانمند دانشگاه،  مجموعه ­ای فاخر و شاخص را ساخته است که قطعا در سال­ های آتی سبب درخشش نام دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بین دانشگاه­ های صنعتی بزرگ کشور خواهد شد.

در پایان وی خاطر نشان نمود: دانشگاه صنعتی کرمانشاه از دانشجویان توانمندی بهره می برد که طی سال های اخیر دست­ آورد­های خوبی داشته­ اند و قطعا با حضور اساتید عملگرای دانشگاه می ­توان شاهد کارآفرینی و اشتغال­ زایی فارغ­ التحصیلان این دانشگاه بود کما اینکه شرکت­ های متعدد و موفق فارغ­ التحصیلان این دانشگاه گواه این موضوع است.

**********