دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کارگاه های آموزشی و پیش گیرانه مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه در قالب اردوی تفریحی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کارگاه های آموزشی  و پیش گیرانه مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه در قالب اردوی تفریحی برگزار گردید.

بر پایه این گزارش، با توجه به لزوم اهمیت دادن به اهداف پیشگیرانه  دفتر مرکزی مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه، این کارگاه ها باهمکاری اعضای کانون همیاران سلامت روان دانشجویی  و با نظارت مسئول مرکز مشاوره دانشگاه، آقای ولی رستمی بینا در قالب اردوی تفریحی برگزار گردید.

در این راستا رستمی بینا مسئول مرکز مشاوره دانشگاه اظهار کرد؛ همراه با ۸۰ نفر از دانشجویان و اعضای کانون همیاران سلامت روان، مدیریت امور دانشجویی مهندس عقیل الوند منش، مسئول امور رفاهی دانشجویی خانم نسرین محمدی و سایر همکاران اجرایی به شهرستان سرپل ذهاب سفرکرده که بر اساس نظر سنجی به عمل آمده از دانشجویان که در برنامه های گوناگون و خلاقانه شرکت کرده اند، رضایت خاطر صد در صد آنها را فراهم نمود. همچنین ایشان خاطرنشان کرد؛ در این اردوی یک روزه، مسابقات ورزشی، کارگاه پیشگیری از خودکشی، کارگاه پیشگیری از اعتیاد، کارگاه شکست عاطفی، کارگاه آموزش، پیشگیری و کنترل اچ آی وی، مراسم خلاقانه خاکسپاری ” نمی توانم ها”، تکنیک های ذهن آگاهی و تنش زدایی، طرح شیوع شناسی مصرف مواد مخدر و جلسه همیاران سلامت روان برگزار شد.