دانشگاه صنعتی کرمانشاهدیدار و تجلیل از خانواده های معزز شهدای فتح خرمشهر به همت امور بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ مرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ همزمان با فرا رسیدن سوم خردادماه سالروز آزادی خرمشهر، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مسئول امور بانوان و جمعی از مدیران دانشگاه از دو خانواده معزز شهدای فتح خرمشهر دیدار  و تجلیل نمودند.

در این دیدار صمیمانه، دکتر اختری ریاست محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر، آزادسازی خرمشهر را نماد استقامت ، مقاومت و پیروزی در برابر دشمن عنوان داشت. ایشان امنیت و آسایش امروز در شرایط کنونی را مدیون رشادتهای ایثارگران و شهدا دانست و اذعان داشت : همه ما مدیون خون شهدا هستیم.

در ادامه خانم احمدی پور مسئول امور بانوان دانشگاه با اشاره به اینکه شهیدان افتخار تاریخ اسلامند، خاطر نشان کرد، هدف از این دیدار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طلبی وتجدید میثاق با آرمانهای والای شهدا است.

در پایان ریاست دانشگاه به همراه مسئول امور بانوان ، به پاس رشادت ها و دلیری شهدای آزادی خرمشهر از خانواده معزز آنها تقدیر و تجلیل به عمل آوردند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

تعداد بازديدهاي امروز: 1978