دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نشست مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ مرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ ۱ خرداد ماه ۱۳۹۶ نشست مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، مهندس شهریار بهنیا با حضور ریاست دانشگاه، اعضای هیأت رییسه، ریاست دانشکده فناوری اطلاعات و مسئولین دبیرخانه اندروید دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

در این نشست، دکتر علی اکبر اختری ریاست محترم دانشگاه، ضمن بیان پیشنهاداتی در راستای همکاری بیشتر دو مرکز، خواستار معرفی تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل برتر دانشگاه به عنوان طرح سربازی به ادارات استان از طریق اداره کل ICT بود. ایشان در ادامه افزود؛ در صورت امکان، جهت آشنایی دانشجویان با بازار کار و مشاغل حوزه فناوری اطلاعات در استان، سمیناری با هماهنگی اداره کل ICT و با حضور مدیر آن اداره برای دانشجویان دانشگاه برگزار گردد.

ریاست محترم دانشگاه خاطرنشان کرد؛ اداره کل ICT  می تواند با اعضای هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه در راستای بازبینی سرفصل دروس این رشته جهت عملی تر شدن دروس و آموزش مهارت های بازار کار همکاری نماید.

در ادامه نشست، مهندس بهنیا مدیر ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های دبیرخانه اندروید دانشگاه و استقبال از پیشنهادات دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اعلام کرد که خواستار ارتباط هرچه بیشتر صنعت و اشتغال با دانشگاهیان استان می باشد و همچنین تلاش خواهد کرد مسأله طرح سربازی دانشجویان مهندسی کامپیوتر در ادارات مرتبط را تسهیل نماید و در تخصیص اعتبارات ICT استان به طرح ها و پروژه های دانشگاه صنعتی کرمانشاه نهایت همکاری را انجام دهد.

در پایان نشست، تفاهم نامه همکاری که به امضای طرفین رسیده بود، به ریاست محترم دانشگاه تقدیم گردید.

تعداد بازديدهاي امروز: 1978