دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری اولین دوره مسابقات پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مهر ۱۳۹۶ English

برگزاری اولین دوره مسابقات پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه مورخ ۲۳اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ اولین دوره مسابقات پل ماکارونی با هدف ایجاد شادابی و نشاط در کنار فعالیت علمی برای دانشجویان به همت انجمن علمی گروه مهندسی مکانیک با همکاری و حمایت واحد انجمن های علمی مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و با داوری دکتر سید کمال جلالی مدیریت پژوهش و فناوری و مهندس امید سید اشرف مدیرگروه مهندسی عمران در دانشکده انرژی برگزار گردید.

برپایه این گزارش، خانم مهندس پزد مسئول انجمن های علمی واحد مدیریت فرهنگی دانشگاه، ضمن اشاره به استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری مسابقات پل ماکارونی اظهار نمود؛ با توجه به ضعف دانشجویان در انجام پروژه ها به صورت گروهی، اساسی ترین هدف این مسابقات ترویج و آموزش کارگروهی به دانشجویان و همچنین آشنایی دانشجویان با سازه های فضایی، تحلیل سازه های پل، کار با نرم افزارهایی همچون SAP می باشد. وی افزود، در این مسابقات دانشجویان می توانند با کاربرد دروسی مانند استاتیک، مقاومت مصالح و تحلیل سازه ها آشنا شده و از اطلاعات تئوری خود در عمل استفاده نمایند.

در پایان مسابقات به برندگان در دو بخش گرایش راندمانی و گرایش سنگین به دو تیم برتر که بیشترین و بالاترین امتیاز را کسب کردند، از طرف مدیریت فرهنگی جوایزی اهداء گردید.

اسامی برندگان مسابقات پل ماکارونی به شرح ذیل می باشد:

در گرایش راندمانی: سمیرا عربی، زهرا مرادی، مهدیه برهمن، شیوا دولتیان

در گرایش سنگین: آرام مصطفی زاده، دانیال بهرامی، امید ظفری، امید رسولی، مسعود گل محمدی

IMG_7274 IMG_7281 IMG_7291 IMG_7304 IMG_7308 IMG_7353 IMG_7371 IMG_7381 IMG_7382 IMG_7407 IMG_7412