دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری دومین دوره مسابقات دانشجویی برنامه نویسی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مهر ۱۳۹۶ English

برگزاری دومین دوره مسابقات دانشجویی برنامه نویسی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه مورخ ۱۹اردیبهشت ماه ۱۳۹۶دومین دوره مسابقات دانشجویی برنامه نویسی به همت انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و با همکاری و حمایت واحد انجمن های علمی مدیریت فرهنگی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

اولین دوره این مسابقات در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵برگزار گردیده بود و ۱۹ اردیبهشت ماه امسال نیز با تلاش دانشجویان انجمن علمی و همچنین اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دومین دوره این مسابقات برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در این دوره از مسابقات در ابتدا ۲۲ تیم ۳نفره ثبت نام کردند که با توجه به استقبال پرشور دانشجویان، تیم اجرایی ناچار به برگزاری دوره مقدماتی، جهت گزینش ۱۰ تیم برتر شد. در روز مسابقه این ۱۰تیم به مصاف هم رفتند تا ۳ تیم برتر انتخاب شود. طراحی سوالات و داوری این مسابقات بر عهده اعضای هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر بود. جشنواره اختتامیه این مسابقات نیز روز چهارشنبه مورخ ۲۰اردیبهشت ماه با حضور ریاست دانشگاه، اعضای هیأت رییسه و اساتید گروه مهندسی کامپیوتر  برگزار گردید که در این جشنواره مراسم اهدای جوائز تیم های برتر صورت گرفت.

در پایان خانم مهندس محمدی از ریاست محترم دانشگاه به خاطر حمایت های بی شائبه و همچنین از همکاری مدیریت فرهنگی(واحد انجمن های علمی خانم مهندس پزد)، زحمات اساتید همکار در گروه مهندسی کامپیوتر و تلاش دانشجویان عضو کمیته اجرایی به ویژه دانشجویان انجمن علمی گروه مهندسی کامپیوتر در برگزاری این مسابقات تشکر و قدردانی نمود.

ایشان اظهار امیدواری نمود؛ با توجه به اینکه برگزاری چنین مسابقاتی موجب ایجاد انگیزه و شور و نشاط در دانشجویان می شود، در آینده شاهد برگزاری دوره های دیگر این مسابقات در فواصل کوتاه تر خواهیم بود.

-

1 (1)1 (2)1 (3)1 (4)1 (5)1 (6)1 (7)1 (8)1 (9)1 (10)1 (12)1 (13)1 (14)1 (15)1 (16)1 (17)1 (18)1 (19)1 (20)1 (21)1 (22)1 (23)1 (24)1 (25)1 (26)