دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم سخنرانی و مولودی خوانی به مناسبت عید نیمه شعبان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مرداد ۱۳۹۶ English

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز چهارشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ مراسم سخنرانی و مولودی خوانی به مناسبت عید نیمه شعبان به همت مدیریت فرهنگی با حضور ریاست ، معاون اداری و مالی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نمازخانه ساختمان اداری دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم با مولودی خوانی حاج محسن تکلو و با سخنرانی حاج آقا موسوی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.